Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
A-GRAPHIC
Bregu i Diellit - Afer Klinikes Gjermane te Syrit
Prishtinë
Tel: +381 38 221 007, 044 160 511, 049 160 511
A-GRAPHIC ofron këto sherbime: Dizajne, Sitoshtyp në tekstil, Shkrebsa, Lapskimika, Shpuzore Reklama...
Data e regjistrimit:26 Mars 2008
Aurora
http://www.aurora-ks.com
Kroi i bardh lokali nr.29, Dardania
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 527 630
Fax: +381 (0)38 527 630
Material dhe paisje per zyre, Paisje per shkolle, Kartolina, ftesa dhe urime, Toner per printer, Fotokopje...
Data e regjistrimit:09 Tetor 2008
City Graphic Studio
http://www.citydesign-ks.com
Rr. Hilmi Rakovica Nr. 12, Bregu i Diellit
Prishtinë 10000
Tel: 044 219 702
City Graphic Studio ju ofron këto shërbime: design te ndryshme, sito shtyp, reklama te ndryshme, tampon...
Data e regjistrimit:27 Janar 2008
Dardani
Palabardhe
Gjakove 50000
Tel: 044-377689/044-626466/044-163585
Firma " DARDANI " e licensuar nga Firma " FARBAX " nga Zvicerra ju ofron te gjitha...
Data e regjistrimit:15 Dhjetor 2008
De Rada
Prizren
Prizren
Tel: 044 131 317 / 504 136
Shtypim te gjitha llojet e formulareve, katalogjeve, fletepalosjeve, kalendarve. Bejmë dizajn dhe f...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Europrinty
http://www.europrinty.net
Rr. Luan Haradinaj, K.Ramiz Sadiku p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 229 699
Fax: +381 (0)38 245 264
Europrinty shtypshkronje dhe material zyrtar.
Data e regjistrimit:14 Qershor 2008
Librarija Likoshani
Qendra e re tregtare Drenas
Drenas 38138
Tel: 044 362 385
Librarija Likoshani Gjendet ne Drens ne Lokalet e reja lokali E8.Librarija Likoshani ben kryerjen e ketyre...
Data e regjistrimit:20 Qershor 2009
RICOH
Rr. Agim Ramadani
Prishtinë
Tel: 044 844 343; 044312398
Fotokopiojmë Bardh e Zi dhe Color ne Formatet A5 deri A0, Plotim, Plastifikim, Libërlidhje:-Liberlidhje...
Data e regjistrimit:19 Janar 2008
VIPritn
Rruga e Ataturkut
Mitrovicë 38200
Tel: +381 (0)28 30 702
Shtypshkornja kualitative!!!! Kualiteti, shpjetesia, cmimet e volitshem....jane karakteristikat tona...
Data e regjistrimit:06 Tetor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in