Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
add GROUP
Bregu i Diellit
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 222 422
Design, Multimedia, Advertising, from add GROUP.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
ADVmediaHOUSE
http://www.advmediahouse.com
Rr.Garibaldi 21/6
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 508 150
ADVmediaHOUSE është agjension marketingu i cili merret me përpilimin e planeve dhe strategjive të...
Data e regjistrimit:30 Tetor 2007
AIC
http://www.aiclass.eu
AIC Center Building
Tiranë
Tel: Different langage only mail.
AIC is multi wide a company on the globalised market. Our trading alliance with a lot biggest companies...
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
Alb-Media
http://www.albmedia.com
Grand Hotel
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 726 913
IT Solutions, Programming. ISP, Telecommunication, Network Design, Security Solutions etc.
Data e regjistrimit:05 Mars 2007
AS Marketing
rr. Tringë Smajli nr.6
Prishtinë 10 000
Tel: +381 38 245 888/mob.+377 45 245 888//+386 49 245 888
Fax: +381 38 245 888
Agjencia e Marketingut - publikime te marketingut ne te gjitha mediat elektronike dhe te shkruara.billbord,organizime...
Data e regjistrimit:20 Nentor 2009
Avidusmedia
http://www.avidusmedia.com
135 Quincy Avenue #204
Tel: (479) 285-1455
Lista e sherbimeve qe ne ofrojme: CD Prezentime Flash Prezentime Flash Webfaqe Web Dizajn Hostim Programim...
Data e regjistrimit:21 Dhjetor 2006
Bora Marketing
http://www.moving-board.com
Rr. "Bregu i Diellit", Zona e Lindjes, Nr. 5
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 844 444
Bora Marketing Sh.P.K. është kompania e vetme në Kosovës e cila ka mundësinë ekskluzive të ofrimit...
Data e regjistrimit:16 Prill 2008
Durres Business
http://www.durres.biz
L.2, Rr. Aleksander Goga
Durrës
Tel: +355682054086
Durres Biznes, eshte nje agjenci dizajni dhe reklamimi ne Durres, e cila integron strategji dhe dizenjon...
Data e regjistrimit:09 Korrik 2008
Enineon
http://www.enineon.com
Nëna Terezë
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 448
Neonreklama 3D (me gypa), reklama serike me presim - vakum, qendisje deri ne 43 X 33 cmm, tampon shtyp,...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Expik
http://www.expik.com
Kompleksi Qafa 59f
Prishtinë 10000
Tel: +38138249248
Laborator i teknologjisë informative e specializuar ne zhvillimin e aplikacioneve softuerike.
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in