Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ALB-MED
http://www.alb-med.com
Adem Jashari p.n.
Dragash 22000
Tel: +377 (0)44 179896
ALB-MED është botues i specializuar në fushën e mjekësisë dhe të edukimit shëndetësor. 1. Atlasi...
Data e regjistrimit:17 Tetor 2006
Artini
Rr. Eqrem Qabej / Instituti Albanologjik
Prishtine
Tel: +381 (0)38 223 196
Fax: +381 (0)38 223 196
Librari Universitare. Librari e specializuar për student te te gjitha fushave, literature te ndryshme,...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës
http://www.biblioteka-ks.org
Sheshi "HASAN PRISHTINA" p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 249 650
Fax: +381 (0)38 248 940
Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës, si institucion bibliotekar kryesor i vendit, përpiqet...
Data e regjistrimit:25 Janar 2007
Biblioteka Ndërkomunale “Anton Çeta”
Rr. "Dëshmorët e Kombit”
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 321 093
Biblioteka Ndërkomunale “Anton Çeta” - Ferizaj.
Data e regjistrimit:19 Shkurt 2007
Biblioteka Ndërkomunale “Fan Noli”
Rr. "Agim Ramadani" p.n.
Gjilan 60000
Tel: +381 (0)280 320 392
Fax: +381 (0)280 320 392
Biblioteka Ndërkomunale “Fan Noli” - Gjilan.
Data e regjistrimit:05 Nentor 2008
Biblioteka Ndërkomunale “Hivzi Sulejmani”
Rruga "UÇK" nr. 10
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 523
Biblioteka Ndërkomunale “Hivzi Sulejmani” - Prishtinë.
Data e regjistrimit:28 Nentor 2008
British American Bookshop
Agim Ramadani, 36
Prishtinë 10000
Tel: 038 229 942
British American Bookshop.
Data e regjistrimit:14 Nentor 2008
DUKAGJINI Group
http://www.dukagjinigroup.com
Rr. Fehmi Agani Nr. 16
Pejë
Tel: +381 (0)39 432 025
Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Libraria ABC
Avdulla Bugari Nr 1
Rahovec
Tel: 044 200 658
Librari - Material shkollor dhe për zyre, material prej letre, tregti me shumicë, Libra Enciklopedik...
Data e regjistrimit:25 Mars 2009
Libraria Nobeli
Ferat Binishi nr.1
Gjakovë
Tel: +381 (0)390 322 260
Disponojme me material administrative,ngjyra per kompjuter per te gjitha llojet e shtypsave,toner per...
Data e regjistrimit:29 Nentor 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in