Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
De Rada
Prizren
Prizren
Tel: 044 131 317 / 504 136
Shtypim te gjitha llojet e formulareve, katalogjeve, fletepalosjeve, kalendarve. Bejmë dizajn dhe f...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Europrinty
http://www.europrinty.net
Rr. Luan Haradinaj, K.Ramiz Sadiku p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 229 699
Fax: +381 (0)38 245 264
Europrinty shtypshkronje dhe material zyrtar.
Data e regjistrimit:14 Qershor 2008
grafika matoshi
Dardania - Kurrizi
Prishtinë 10000
Tel: 044 112 050
Fax: 049 112 050
Dizajn Grafik * Filmim * Shtyp ...Graphic Design * PrePress * Printing ...Postera, Broshura,...
Data e regjistrimit:15 Shtator 2008
Intergraf
Rr. Kemajl Hetemi
Ferizaj 70000
Tel: 044/251 018 044/441 511 044/868 899
Shtypshkronja intergraf shtyp me maqinat moderne si haidelberg roland si dhe me dizajnera profesional.ju...
Data e regjistrimit:15 Maj 2009
KOHA Marketing
Sheshi "Nëna Terezë" nr. 31/b
Prishtinë 10000
Tel: 038 249 104
Fax: 038 248 880
KOHA Marketing ofron këto shërbime:Reklama në gazetën Koha Ditore (oferta, tenderë, aplikacione,...
Data e regjistrimit:23 Tetor 2008
Librarija Likoshani
Qendra e re tregtare Drenas
Drenas 38138
Tel: 044 362 385
Librarija Likoshani Gjendet ne Drens ne Lokalet e reja lokali E8.Librarija Likoshani ben kryerjen e ketyre...
Data e regjistrimit:20 Qershor 2009
OFFSET PRINT
Rr.rudniçka.pn
Kërçovë 96250
Tel: +38970223196
Shtypshkronja OFFSET PRINT.
Data e regjistrimit:11 Gusht 2008
PROGRAF
http://www.prografprint.com
Rr. Adrian Krasniqi Nr.14
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 277; +377 (0)44 141 148
Fax: +381 (0)38 244 277
PROGRAF - Shtypshkronjë kosovare me kualitet evropian.
Data e regjistrimit:28 Tetor 2008
Shtypshkronja ERA
V. Gërvalla
Ferizaj 70000
Tel: +381 290 324 156
Fax: +381 290 324 156
Shtyp ofset me makina moderne Heidelberg katër ngjyrësh, dizajn, reklama, materiale promovuese, botim...
Data e regjistrimit:10 Dhjetor 2007
Shtypshkronja Grafoprint
http://www.grafoprint.net
Rr. Adrian Krasniqi nr.16
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 223 133; +377 (0)44 500 330
Fax: +381 (0)38 223 133
Shtypshkronja Grafoprint ka një histori të gjatë, ajo është themeluar në vitin 1955. Veprimtari...
Data e regjistrimit:21 Dhjetor 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in