Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishGips Group
http://www.gipsgroup.com
Qendra Tregtare, Bregu i Diellit, nr. 58
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 279
Gips Group është kompani e specializuar për ndërtimin e ambienteve të mbrendshme me sistemin e...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AL-TRADE
http://www.altrade-ks.com
Gllogoc
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 063; +377 (0) 44 169 662; +377 (0)44 170 971
NNTP "AL-TRADE" ka për qëllim që të zhvillohet duke shfrytëzuar teknologjinë më të...
Data e regjistrimit:03 Korrik 2009
ARALBI & 7D
Rr. Beteja e Koshares 31
Pejë 30000
Tel: 039 433 320
Ngjyra dhe Llaqe.Fasada.Izolime - Hidro & Termo.KNAUF - AMSTRONG.Hekrari.Mjete dhe vegla Pune.Ekipe profesionale.Kombinim...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
Arb-Rini
http://www.arb-rini.com
Rr. Rexhep Bislimi nr. 129
Ferizaj 70000
Tel: 0290 328 177; 044 133 055
Fax: 0290 328 177
Ndërmarrja Arb-Rini ju ofron materiale të ndryshme për punët përfundimtare në ndërtimtari, si...
Data e regjistrimit:06 Nentor 2008
ARTA UNIVERZAL
Rr.Nene Tereza Nr.76
Fushë Kosovë
Tel: 038/537-160 , 044/423-916
Material ndertimor dhe hidrosanitari
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
ASTIR
Dardani
Gjakovë 10000
Tel: +381 (0)390 324 604,044 334 836,044 151 760
Në Astir ju mund të furnizoheni me të gjitha llojet e materialeve izoluese, stuk, ngjyra super lateks,...
Data e regjistrimit:29 Shtator 2008
Besimi Commerce Sh.p.k
Rr. Komandant Kumanova p.n
Shtime
Tel: +381 (0)38 556 282
Fax: +381 (0)38 556 282
1. Shitja e të gjithave materialeve ndërtimore për ndërtime të vrazhda, për fazën e meremetimit,...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Bifurkacioni
Rr. Epopeja Jezercit, nr 80
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 28 780; +377 (0)44 120 434
Ju ofrojm materiale ndërtimore dhe elektrike, fasada, knauf, suvatim dhe izolime të shtëpive.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
CITADELA
Rr. Abedin Rexha, p.n
Klinë
Tel: +377 (0)44 150 359
Prodhim i materialeve për ndërtimtari:Prodhimi i ngjitësit për: qeramikë, mermer dhe granit, blloka...
Data e regjistrimit:19 Shkurt 2009
Doni Trade
Lagja Arbana
Prizren
Tel: +381 (0)29 42 217
Tregti me material ndërtimor dhe elektrikë, fasada (Abrib), teknikë të bardhë me shumicë dhe p...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Drilon Trade
Rr.Abedin Rexha,p.n
Klinë
Tel: +381 (0)39 71 664; +377 (0)44 120 927
Fax: +381 (0)557 960
Veprimtaria: Ndërtimi i lartë dhe i ulët, Prodhimi i trajseve për veprimtari, Tregtimi me prodhime...
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in