Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
FAMIPA
Rruga Tirana nr. 3
Prizren 20000
Tel: +381(0)29/242370
Fax: 029/242370
FAMIPA mirret me prodhimin dhe perpunimin e metaleve te zeza, me ngjyra dhe te atyre fisnike. Veprimtaria...
Data e regjistrimit:26 Maj 2008
NOLL
http://www.noll-kosova.de
Apollonia2
Fushë Kosovë 12000
Tel: +381 (0)38 736 047
Ndermarrja NOLL ju ofron vegla pune dhe makina industriale te reja dhe te perdorua.Distributor gjeneral...
Data e regjistrimit:21 Mars 2009
NPSH ,,JETA’’
Mitrovicë 40010
Tel: +377 (0)44 233 045
Ofrojm thika të ndryshme: për industrinë e metaleve; gomes dhe plastikës; lertës, për industrinë...
Data e regjistrimit:13 Maj 2008
Sandvik Representative Office in Kosovo
http://www.sandvik.com
Rr. Qendra Tregtare Nr.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 552 570
Zyra Perfaqesuese e Sandvik-ut ne Kosove eshte hapur me 5 nentor 2008, dhe do t’i zhvillojë aktivitetet...
Data e regjistrimit:10 Nentor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in