Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Axhystator "BENI"
Rr. Ahmet Krasniqi
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 686
Fax: +381 (0)38 244 686
Punojmë dyer dhe dritare të metalit dhe rrethoja të oborreve mbuloja të pompave të benzines, shkallë...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2008
Inter Steel
Rr.Mark Isaku, nr.37
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 235 832; +377 (0)44 111 957
Fax: +381 (0)38 245 225
Prodhojmë të gjitha llojet e gypave të çelikut.
Data e regjistrimit:09 Nentor 2008
INTER STEEL
http://www.intersteel-ks.com
Ahmet Krasniqi Rr. 123
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 225; +377 (0)44 189 861
Fax: +381 (0)38 245 225
Fabrika për prodhimin e profilavedhe gypave të çelikut-metalit.Inter steel prodhonë gypa katror prej15x15-60x60...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2008
PAP METAL IMPEX
http://www.papmetal.al
Km. 3, Xhafzotaj
Durrës
Tel: +355 575 20054
Fax: +355 575 20054
Prodhojme profile dhe tubo ne te ftohte prej llamarine celiku te nxehte, te ftohte dhe te xinguar me...
Data e regjistrimit:25 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in