Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishX METAL SH.P.K.
Miradi e Epërme
Fushë Kosovë
Tel: +381 (0)38 566 483; +377 (0)44 254 401
Fax: +381 (0)38 566 483
Reciklim i metaleve Feroze dhe jo Feroze dhe të gjitha punimet nga metalet Inox.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2008

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ALUMIL TRADE
Klinë
Tel: +377 (0)44 139 017
BËJM GRUMBULLIMIN E TE GJITHË AKUMULATORVE (BATERIVE) TË PËRDORUR TE TE GJITHË DIMENZIJOVE ( PER...
Data e regjistrimit:19 Mars 2008
Rino-corp
Rr. Faik Konica
Gjakovë
Tel: +377 (0)44 507 807
Ndërmarrja Rino-corp është ndermarrje e specializuar për mbledhjen dhe reciklimin e metaleve dhe...
Data e regjistrimit:15 Janar 2007
X METAL SH.P.K.
Miradi e Epërme
Fushë Kosovë
Tel: +381 (0)38 566 483; +377 (0)44 254 401
Fax: +381 (0)38 566 483
Reciklim i metaleve Feroze dhe jo Feroze dhe të gjitha punimet nga metalet Inox.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in