Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Beki
Rr. Ulqinit nr.8
Prizren
Tel: +381 (0)29 632 477; +377 (0)44 227 371
Ndërmarrja për përpunimin e metalit Beki.
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
Alumil
Brigada 123
Suhareke 38410
Tel: 044 186 720
bejme shitjen e profileve te aluminit grek te firmes se njohur greke ALUMIL,nga greqia,i gjithe programi...
Data e regjistrimit:19 Nentor 2008
EUROMETAL
Babush i Ri
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 325 369; +377 (0)44 503 337
Fax: +381 (0)290 325 369
- PRODHOJMË, FURNIZOJMË, MONTOJMË:- Mbulesa të profiluara: në formë tjegulle (T 40) trapezoidale...
Data e regjistrimit:29 Nentor 2008
N.T.P.SH. Muja
Fshati Duraj
Kaqanik
Tel: +377 (0)44 130 299; 044 225 410
Bëjmë furnizimin me makineri për përpunimin e metaleve, makinave ndërtimore, Eskavator, Bullduzher,...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
Fonderia ARGONI
Fshati Prelez i Jerlive
Ferizaj 70000
Tel: +381 (0)290 323 206; +377 (0)44 142 065
Fax: +381 (0)290 323 206
Fonderia ARGONI është fonderia e parë dhe më e madhe private e gizës dhe aluminiumit në KosovëProdhimet:-...
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2008
INTER STEEL
http://www.intersteel-ks.com
Ahmet Krasniqi Rr. 123
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 225; +377 (0)44 189 861
Fax: +381 (0)38 245 225
Fabrika për prodhimin e profilavedhe gypave të çelikut-metalit.Inter steel prodhonë gypa katror prej15x15-60x60...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2008
IDEAL VOKSHI
Rr. 247/7
Pejë
Tel: +381 (0)39 427 845; +377 (0)44 137 832
Bëjmë përpunimin dhe shitjen e rrethojave dekorative, si dhe shitjen e të gjitha llojeve të profileve...
Data e regjistrimit:19 Dhjetor 2008
NTP "PREMTIMI"
Kmetoc
Gjilan 60000
Tel: +377 (0)44 151 696; 049 151 696
Bejme te gjitha punet me llamarine: Montojme, prodhojme, shesim.
Data e regjistrimit:31 Dhjetor 2008
Pespa & Albania Alumin
http://www.pespagroup.com
Rr. Nëna Terezë
Fushë Kosovë
Tel: +377 (0)44 508 301
Fax: +381 (0)38 534 147
Themeluar ne vitin 1995 me misionin e perparimit ne fushen e aluminit dhe standartizimin e kesaj fushe,...
Data e regjistrimit:02 Mars 2009
DACI Konstruksione metalike
Rajoni 01
Bardhi i madh 12060
Tel: +381(0)38 591 882
Fax: +381(0)38 591 900
Firma DACI Konstruksione metalike ofron keto sherbime.Demontimin-Prodhimin dhe montimin e konstruksionit...
Data e regjistrimit:25 Qershor 2009
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in