Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AIC
http://www.aiclass.eu
AIC Center Building
Tiranë
Tel: Different langage only mail.
AIC is multi wide a company on the globalised market. Our trading alliance with a lot biggest companies...
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
Alumil
Brigada 123
Suhareke 38410
Tel: 044 186 720
bejme shitjen e profileve te aluminit grek te firmes se njohur greke ALUMIL,nga greqia,i gjithe programi...
Data e regjistrimit:19 Nentor 2008
Axhystator "BENI"
Rr. Ahmet Krasniqi
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 686
Fax: +381 (0)38 244 686
Punojmë dyer dhe dritare të metalit dhe rrethoja të oborreve mbuloja të pompave të benzines, shkallë...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2008
Beki
Rr. Ulqinit nr.8
Prizren
Tel: +381 (0)29 632 477; +377 (0)44 227 371
Ndërmarrja për përpunimin e metalit Beki.
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
Buloni
Adem Jashari
Dardanë (Kamenicë) 62000
Tel: +377 (0)44 268 266
Fax: 0820 372 157
Puntoria Private Zejtare "BULONI"Punojme te gjitha konstruksionet te mëdhaja dhe te vogla...
Data e regjistrimit:31 Gusht 2008
DACI Konstruksione metalike
Rajoni 01
Bardhi i madh 12060
Tel: +381(0)38 591 882
Fax: +381(0)38 591 900
Firma DACI Konstruksione metalike ofron keto sherbime.Demontimin-Prodhimin dhe montimin e konstruksionit...
Data e regjistrimit:25 Qershor 2009
EUROMETAL
Babush i Ri
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 325 369; +377 (0)44 503 337
Fax: +381 (0)290 325 369
- PRODHOJMË, FURNIZOJMË, MONTOJMË:- Mbulesa të profiluara: në formë tjegulle (T 40) trapezoidale...
Data e regjistrimit:29 Nentor 2008
Fabi Metal
Istog
Istog 31000
Tel: +377 (0)44 347 594
Puntoria jone gjindet ne Istog prodhojme me porosi: Porta metali, Rrethoja Metali, Mbuloja Metali, Gylindera...
Data e regjistrimit:24 Qershor 2009
FAMIPA
Rruga Tirana nr. 3
Prizren 20000
Tel: +381(0)29/242370
Fax: 029/242370
FAMIPA mirret me prodhimin dhe perpunimin e metaleve te zeza, me ngjyra dhe te atyre fisnike. Veprimtaria...
Data e regjistrimit:26 Maj 2008
FAMIPA Prizren
Tirana n.3
Prizren 20 000
Tel: 029/241-370
Perpunimi i metaleve me ngjyra dhe fisnike.Prodhimet:Thika te te gjitha llojeve (Celiku Gjerman Nirasta...
Data e regjistrimit:16 Mars 2010
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in