Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Axhystator "BENI"
Rr. Ahmet Krasniqi
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 686
Fax: +381 (0)38 244 686
Punojmë dyer dhe dritare të metalit dhe rrethoja të oborreve mbuloja të pompave të benzines, shkallë...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2008
DACI Konstruksione metalike
Rajoni 01
Bardhi i madh 12060
Tel: +381(0)38 591 882
Fax: +381(0)38 591 900
Firma DACI Konstruksione metalike ofron keto sherbime.Demontimin-Prodhimin dhe montimin e konstruksionit...
Data e regjistrimit:25 Qershor 2009
EUROMETAL
Babush i Ri
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 325 369; +377 (0)44 503 337
Fax: +381 (0)290 325 369
- PRODHOJMË, FURNIZOJMË, MONTOJMË:- Mbulesa të profiluara: në formë tjegulle (T 40) trapezoidale...
Data e regjistrimit:29 Nentor 2008
FAMIPA
Rruga Tirana nr. 3
Prizren 20000
Tel: +381(0)29/242370
Fax: 029/242370
FAMIPA mirret me prodhimin dhe perpunimin e metaleve te zeza, me ngjyra dhe te atyre fisnike. Veprimtaria...
Data e regjistrimit:26 Maj 2008
GIZA
E.Qabej Nr. 168
Prishtinë 10000
Tel: 038550958
Ndermarrja Prodhuese Sherbyese GIZA sh.p.k.Veprimtarine e saj e ushtron ne lemin e fonderis se metaleve,...
Data e regjistrimit:14 Maj 2008
N.T.P.SH. Muja
Fshati Duraj
Kaqanik
Tel: +377 (0)44 130 299; 044 225 410
Bëjmë furnizimin me makineri për përpunimin e metaleve, makinave ndërtimore, Eskavator, Bullduzher,...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
NOLL
http://www.noll-kosova.de
Apollonia2
Fushë Kosovë 12000
Tel: +381 (0)38 736 047
Ndermarrja NOLL ju ofron vegla pune dhe makina industriale te reja dhe te perdorua.Distributor gjeneral...
Data e regjistrimit:21 Mars 2009
NPSH ,,JETA’’
Mitrovicë 40010
Tel: +377 (0)44 233 045
Ofrojm thika të ndryshme: për industrinë e metaleve; gomes dhe plastikës; lertës, për industrinë...
Data e regjistrimit:13 Maj 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in