Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ARALBI & 7D
Rr. Beteja e Koshares 31
Pejë 30000
Tel: 039 433 320
Ngjyra dhe Llaqe.Fasada.Izolime - Hidro & Termo.KNAUF - AMSTRONG.Hekrari.Mjete dhe vegla Pune.Ekipe profesionale.Kombinim...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
CTA
Pjetër Bogdani Nr. 26
Pejë 30000
Tel: 039 432 577; 044 506 446
Fax: 039 432 466
CTA ju ofron shërbime të ndryshme termo dhe hidro instaluese me një cilësi të lartë të shërbimeve...
Data e regjistrimit:30 Nentor 2008
Eli Term
Deçan p.n
Deçan 51000
Tel: 044 207 128
Ndërmarrja shërbyese Eli Term, është ndërmarrje e specializuar në projektimin dhe instalimin e...
Data e regjistrimit:13 Mars 2008
F&A Inxhiniering Company
Ferizaj
Tel: +377(0)44 115 527;(0)44 135 659
Ndërmarrje ndërtimore private me seli ne Ferizaj. Kjo kompani merret me ndërtimin e objekteve te larta...
Data e regjistrimit:22 Shkurt 2008
Global Engineering
Rr. Kuvendi i Lezhës
Klinë
Tel: 044 232 446
Punojm: Suvatime, Izolime, Renovime, Ngjyrosje, etj.
Data e regjistrimit:19 Maj 2009
Hidroizolimi
Kamenicë
Tel: +377 (0)44 284 797
Kryejm të githa llojet e hidroizolimeve duke filluar prej kulmeve te rrafshta, podrume, pishina, terasa,...
Data e regjistrimit:14 Dhjetor 2008
Ing Servis
Rr. Vellëzërit Fazliu Nr. 44
Prishtinë 10000
Tel: 044 118 616
Fax: 038 553 558
Ju ofrojmë këto shërbime:- Instalime të ujit, - Elektro-instalime, - riparime te teknikës së bardhë...
Data e regjistrimit:08 Shkurt 2009
Kroni
Smrekonicë
Vushtrri
Tel: +377 (0)44 213 051
Kryejmë të gjitha punët e instalimit të ujit dhe kanalizimit me shpejtësi dhe përgjegjësi nëpër...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Lamardi
Korroticë e Epërme
Drenas
Tel: 044831040
Lamardi ju ofron montimin dhe instalimin e ngrohjes qendrore dhe te ujit.
Data e regjistrimit:14 Qershor 2008
Limit L&B sh.p.k
http://www.limitlb.com
rr. Xhemë Gostivari nr.20
Prizren 20000
Tel: +381 (0)29 242 213
-Ngjyra per mure dhe fasada,ngjyra per automjete,vegla pune,dysheme industriale,kulme te rrafshta,poliuretan,bajc,llak...
Data e regjistrimit:20 Shkurt 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in