Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Art & Kulturë (39)
Casino, Galeria e arteve, Instrumente Muzikore
Artizanate & Argjentari (25)
Dyqane aksesoresh & Bizhu, Artar, Suvenire
Automobil & Auto servis (136)
Auto sallone, Auto limar & Auto ngjyrosës, Automjete me qera
 
Bujqësi & Blegtori & Peshkatari (29)
Fruta & Perime (Rritje, prodhim & kultivim), Ferma te ndryshme, Makina & Mjete tjera bujqësore
Edukim & Trajnim (101)
Kopshte & Qerdhe për fëmijë, Kurse & Trajnime kompjuterike, Kurse të gjuhëve te huaja
Elektrikë & Elektronikë (112)
Energji solare, Pajisje për mbrojtje kundër zjarrit, Instalime dhe Prodhime për Klimatizim
 
Ente & Shërbime publike (117)
Shoqëri dhe Organizata fetare, Institucionet Qendrore te Shqipërisë, Sindikata
Inxhinieri Mekanike & Metalurgji (106)
Çelsa punues, Ofiqina mekanike, Konstruksione nga Hekuri
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion (270)
Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese, Softuer & Programe aplikative, E-Commerce
 
Media & Shtyp (159)
Radio & TV stacione, Fotokopje, Dizajn & Grafikë
Modë & Përkujdesje (49)
Kozmetikë & Parfumeri, Floktar-e, Sallone Ondulimi
Ndërtimtari & Konstruksion (293)
Inspektime & Kontrollime te cilësisë, Material për termo instalime, Qeramikë, Mermer & Granit
 
Plastikë, Gomë & Materiale kimike (17)
Ambalazhim, Thase plastike , Materiale plastike
Shëndet & Mjekësi (127)
Qendra Laboratorike, Barnatore, Qendra për Terapi Fizikale & Rehabilitim
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente (197)
Sigurime Sociale & Pensionale, Shërbime për viza & Emigrim, Gjykata
 
Shtëpi & Kopsht (86)
Pajisje tjera shtëpiake, Shitblerje e patundshmerive, Perde, Tepihë & Mbulesa
Sport & Rekreacion (17)
Pishina, Body Building & Klube Fitnesi, Federata sportive
Tregti & Shitje (95)
Export - Import (Të përgjithshme), Dyqane sportive, Dyqane këpucësh
 
Udhëtim & Turizëm (131)
Komplekse turistike & Villa, Aeroporte, Agjenci udhetimi & Turistike
Ushqim & Restorante (85)
Restorante, Export - Import, Prodhime nga Industria konditorike
 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in