Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Virtual Era Ltd.
http://www.virtualera.info

Zona Industriale nr.315
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 38 245-783
Fax: +381 38 245-783
Virtual Era sh.p.k është ekonomat kosovar i zgjidhjeve softuerike standarde dhe me porosi, ofron zgjidhje softuerike sipas nevojës dhe Offshore Development Center (ODC) shërbime dhe zgjidhje nënkontraktuese, dhe zgjidhje të llojllojshme softuerike në përputhje me vizionin dhe kërkesat e klientëve.
Virtual Era sh.p.k. që nga korriku 2006 është në marrëveshje konzorciumi me Information Products Ltd nga Sofja.
Virtual Era sh.p.k. ofron shërbime me seriozitet të lartë nën afate të ngjeshura për ndërmarrjet që kërkojnë të shtojnë vlerat biznesit të tyre përmes zgjidhjeve softuerike.
Në vazhdim, duke ofruar Zgjidhje Softuerike me Porosi dhe shërbime ODC, Virtual Era sh.p.k. implementon Sisteme Informative të Resurseve Humane, Sisteme të Integruara Menaxheriale dhe Sisteme për Menaxhimin e Dokumenteve...

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Kompjuter & Pajisje kompjuterike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Online Marketing
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Softuer & Programe aplikative
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Design
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Hosting & Regjistrim te domeneve


Komentet për Virtual Era Ltd.
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Virtual Era Ltd.

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in