Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


CACTTUS
http://www.cacttus.com

Ramiz Sadiku p.n.
Qyteza Pejton
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0)38 246 888
Fax: +381 (0)38 245 454
Trajnimet dhe certifikimet:

CACTTUS ofron spektër të gjerë të trajnimeve në Teknologjinë e Informacionit (TI) që mund të plotësojë të gjitha kërkesat për trajnim profesional dhe të nivelit të shfrytëzuesit.

CACTTUS posedon licenca për ofrimin e trajnimeve dhe certfikimeve të autorizuara. CACTTUS është i licencuar si:

* Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions
* Cisco Networking Academy
* Pearson VUE Authorized Testing Center
* ECDL Test Center
* ORACLE Education Reseller
* RedHat Education Reseller
* MOS Authorized Testing Center

Në CACTTUS kemi zhvilluar një ambient mësimi që i përshtatet nevojave tuaja. Kemi bërë invëstime të konsiderueshme për t’u siguruar se përvoja e trajnimit tuaj të jetë e klasit të parë. Disa nga arsyet bindëse për të zgjedhur CACTTUS-in si ofrues trajnimi janë:

* Instruktorë të çertifikuar dhe me përvojë
* Programe mësimore inovative
* Vlerësim paraprak i nevojave për trajnim
* Kurse fleksibile me orar të mbrëmjes dhe gjatë vikendeve
* Program i garantimit të kualitetit
* Personel i kujdesshëm dhe i përkushtuar në një ambient shoqëror.

Konsulencë:

* Dizejnimi dhe implementimi i infrstrukturës së rrjetit
* Dizejnimi dhe implementimi i infrastruktures serverike bazuar në teknologjine e Microsoft-it
* Dizejnimi dhe implementimi i siguris së rrjetit dhe shfrytëzuesve
* Asistencë teknike me kontrat afatgjate (përmes telefonit apo në vend)
* Asistencë teknike në projekte afatshkurte
* Auditim dhe rekomandim për përmirsim të infrastruktures së rrjetit duke përfshir sigurin në rrjet dhe sigurin e sistemeve (klient dhe server)
* Krijimi dhe asistimi i implementimit të politikave dhe standardeve të teknologjis së informacionit në organizata të mesme dhe të mëdha.

Zhvillimi softuerik
Zhvillimi softuerik është proces i zhvillimit te softuerit nëpër faza te cilat kryhen në renditje te caktuar. Ky proces përmban jo vetëm shkruarjen e kodit mirëpo edhe përgatitjen e kërkesave dhe objektivave, disejnimin e pjesës qe duhet te kodohet, dhe konfirmimin se çka është ndërtuar ka arritur objektivat.

Cacttus ka ekip të kualifikuar të zhvilluesve softuerik shërbimet e të cilëve shtrihen në fushat e cekura më poshtë:

* Administrimi i bazave të shënimeve
* Programimi i bazave të shënimeve
* Zhvillimi i Windows aplikacione
* Zhvillimi i Web aplikacione
* Zhvillimi i Mobil aplikacione
* Zhvillimi i Consol aplikacione
* Zhvillimi i Web Service-ve.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Edukim & Trajnim » Kurse & Trajnime kompjuterike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Konsulent Kompjuterësh
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Siguri te Rrjetave & te Dhënave
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Softuer & Programe aplikative
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Design


Komentet për CACTTUS
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
CACTTUS

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in