Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


INN Consulting
http://www.inn-consulting.com

Bulevardi Bill Clinton, Qendra Tregtare Dardani, Kati 2, no.2
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0)38 550 355
Fidan Hallaqi
INN Consulting është një ndër kompanitë lidere për kualitet në konsulence te bizneseve te vogla dhe te mesme në Kosovë. INN Consulting ofron shërbime konsulence në menaxhim te biznesit tuaj dhe qeshtjeve financiare. Shërbimet specifike te INN Consulting përmbajnë përgatitjen e biznis dhe marketing planeve, hulumtimeve te tregut dhe studime te fizibilitetit, organizime te evenimenteve, trajnime dhe trajnime ne praktike (OJT). Ndërsa shërbimet tjera jane asistenca per klient ne kontabilitet, analiza financiare te investimeve si dhe kontabilitet.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Edukim & Trajnim » Shkolla & Kurse Profesionale
Media & Shtyp » Agjenci Marketingu
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Konsulent financiar
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Kontabilist
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Shërbime konsulente për biznese


Komentet për INN Consulting
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
INN Consulting

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in