Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Kosova Real Estate
http://www.kosovarealestate.net

Prishtinë 10000
Kosovë
Kosova Real Estate
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive,
agjentëve ndërmjetësues dhe personave individual të publikojnë ofertat e tyre për patundshmeri.

Me regjistrimin tuaj në Kosova Real Estate ju përfitoni këto mundësi:

- Ju keni faqen e profilit tuaj, ku mund të shkruani shërbimet qe ofroni, të dhënat kontaktuese, si dhe mund te postoni logon tuaj,
- Vizitorët mund t’ju kontaktojnë drejtpërdrejt nga web faqja jonë, pa pasur nevojë të hapin email adresën e tyre,
- Ju mund të publikoni numër të caktuar të ofertave (varet nga pakoja qe zgjedhni),
- Mund te postoni 5 oferta falas për të testuar sistemin dhe mundësitë,
- Ofertat mund t’i ndryshoni ose fshini në çdo kohë, permes zones tuaj te administrimit,
- Ju mund të publikoni deri në 10 foto për secilen ofertë,
- Tek secila ofertë e publikuar nga ju, shfaqen informatat tuaja si: emri i agjencionit, logo juaj, numrat e telefonit dhe fax-it, forma direkte e kontaktit dhe opcioni për të parë të gjitha ofertat qe keni publikuar ju,
- Për shërbimet tona mund te paguani online përmes www.KOSPAY.com ose përmes bankës,
- Përkrahje teknike në çdo kohë, si dhe shumë shërbime dhe beneficione tjera.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Agjencione te patundshmerive
Shtëpi & Kopsht » Shitblerje e patundshmerive


Komentet për Kosova Real Estate
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Kosova Real Estate

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in