Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


InterAdria
http://www.interadria-ks.com

Ali Kelmendi 28
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0)38 229 170
Fax: +381(0)38 246 375
Arta Deva
Enterprise for Software development, Telecommunication and Education.
Established on 1989.
Product Portfolio:
Software In House Developed Products:
Pay Roll Management Informatioon System; Financial Software; Hotel and Restaurants Management Software; HR Management Software; Fixed Assets Management Software; E commerce Management Software; Multi Pouint sales Management Software; Real time Charging Software for small telecom users.
SAP PARTNER FOR KOSOVO;
SATYAM PARTNER FOR KOSOVO;
Telecommunication Services:
MOTOROLA products - Installation and Configuration;
PANASONIC products- Distribution Installation and Configuration
NERA Norway Products- Distribution, Installation and Configuration
ADC KRONE Products - Installation and Configuration
TELECOM SERVICES;
Site Construction works - Complet own Construction Department
BTS Shelters Installation
Tower Installations
Telecom Equipment Installation
Other services: CCTV Large Systems; LAN & WAN Systems;
Turnover: 1M


Ky listim shfaqet në këto kategori:
Elektrikë & Elektronikë » Alarme sigurimi & Videovëzhgimi
Elektrikë & Elektronikë » Sisteme satelitore dhe Kabllovike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Kompjuter & Pajisje kompjuterike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Pajisje Telekomunikuese
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Softuer & Programe aplikative
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Design


Komentet për InterAdria
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
InterAdria

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in