Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Agjencioni për Regjistrimin e Bizneseve Kosovare
http://www.arbk.org

Ndërtesa e re e Fakultetit Ekonomik
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0)38 504 604 664
Agjencioni për Regjistrimin e Bizneseve Kosovare është i autorizuar për:

a) Regjistimin e bizneseve të reja,
b) Riregjistrimi i bizneseve të regjistruara si të përkohshme,
c) Regjistrimi i Emrit Tregtar i cili mund të shfrytëzohet nga cilido lloj i biznesit;
d) Regjistrimin e njësive punuese të bizneseve kosovare;
e) regjistrimin e njësive " përfaqësive të kompanive të huaja në Kosovë,
f) regjistrimi i ndryshimeve në informata të cilat kanë qenë të regjistruara me regjistrim të përkohshëm;
g) pranimi i raporteve vjetore dhe pasqyrave vjetore financiare (bilanceve vjetore) nga Korporatat, Shoqëritë aksionare dhe Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuar;
h) fshierja nga regjistri i të gjitha bizneseve jo funkcionale të cilat nuk janë në përputhje me legjislationin përkatës ose bëjnë shkelje të nenit 34.4 të UA 2002/22;
i) dizajnimi dhe distribuimi i formularëve përkatës për regjistrim,
j) distribuimi i Çertifikatave për bizneset e regjistruara,
k) dhënja e shenimeve dhe vertetimi i kopjeve të dokumentacionit nga Regjistri i biznesit,
l) bashkëpunimi me Zyrën e statistikës, Administratën tatimore Zyrat dhe Agjensionet tjera,
m) ruajtja e të dhënave të shkruara dhe elektronike,
n) sigurimi i informatave publikut përmes publikimit të njoftimeve, të letrave me informata të parashtypura dhe kopjeve të dokumenteve si dhe operimi i faqes së internetit.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Ente & Shërbime publike » Organizata & Agjencione Qeveritare


Komentet për Agjencioni për Regjistrimin e Bizneseve Kosovare
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Agjencioni për Regjistrimin e Bizneseve Kosovare

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in