Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


KOSOFT
http://www.kosoft.eu

Bulevardi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0) 38 609 338
KOSOFT ju ofron të gjitha shërbimet për një prezantim profesional të kompanisë tuaj në internet, siq janë:
Regjistrimi i domenave,
Hostimi i dokumentëve,
Dizajnimi dhe zhvillimi i web faqeve,
Mirëmbajtja e web faqeve,
Promovimi online,
Optimalizimi për motor kërkimi, etj.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » E-Commerce
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Softuer & Programe aplikative
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Design
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Hosting & Regjistrim te domeneve
Media & Shtyp » Dizajn & Grafikë


Komentet për KOSOFT
Komente: 2
Vlerësimi i përgjithshem: 9.99 nga 10.0
Koment nga: mirsad
Data: 10 Dhjetor 2007
Vlerësimi: 10
Kur te tjerët ju marrin shuma te mëdha jo vetëm për t’ju dizajnuar por edhe për t’ju mirëmbajtur web faqen tuaj, KOSOFT ju mundëson qe më qmime simbolike te menagjoni vetë web faqen tuaj.

Kur kam marrë ofertën e tyre për një gjë të tillë, kam menduar se kjo është e pamundur pasi nuk kam fare njohuri në këtë lëmi, mirëpo me punën e tyre ata me kanë mundësuar qe unë vetë të administroj web faqen tonë.

Stafit te KOSOFT unë ju dëshiroj suksese te metutjeshme dhe i falenderoj për te gjitha shërbimet qe me kanë ofruar, te cilat në shumicën e rasteve i kanë kaluar kërkesat tona.

Koment nga: A. Abrashi
Data: 18 Gusht 2007
Vlerësimi: 10
Produktet www.patundshmeri.net dhe www.prona.net, punë e shkëklqyer e stafit të “KOSOFT”, i kanë dhënë cilësi shtesë punës tonë. Këto produkte me vlerën e tyre sfidojnë jo vetëm produktet e këtij lloji këtu tek ne por edhe më gjerë në regjion.

Gjatë punës kam patur kërkesa të shumta për ndryshime në këto produkte, të cilat jo gjithmonë kanë qenë të thjeshta. Jam inkurajuar që t’i bëjë kërkesat e mia gjithnjë nga stafi, i cili ka treguar fleksibilitetin, korrektësinë dhe shpejtësinë e duhur për të përmbushur kërkesat e mia, edhe pse personalisht njoh vetëm njërin nga anëtarët e stafit “KOSOFT”, të tjerët i njoh vetëm nga letërkëmbimet.

Stafi i “KOSOFT” është një staf i cili më ka befasuar me përgjegjshmëri të lartë gjë që për fat të keq është rast i rallë këtu tek ne. Stafit të “KOSOFT” i uroj suksese në punën e mëtutjeshme, dhe jam i bindur se me përkushtimin e tillë në punë, suksesi është afër.


Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in