Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Agjencia Kosovare e Mirëbesimit - AKM
http://www.kta-kosovo.org

Rr. Ilir Konushevci Nr. 8
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0)38 500 400
Fax: +381 (0)38 248 076
AKM-ja është themeluar për të ruajtur apo shtuar vlerën, qëndrueshmërinë afariste dhe qeverisjen e përbashkët të ndërmarrjeve shoqërore dhe publike në Kosovë. Për ndërmarrjet shoqërore, AKM-ja mund të ndërmarrë procedurat e saja të preferuara të privatizimit: Spin-ofin dhe Likuidimin.
Rregulloret të cilat themelojnë AKM-në janë nxjerrë më 13 qershor 2002 dhe janë paraqitur në këtë faqe të internetit.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Ente & Shërbime publike » Institucione dhe Organizata Ndërkombëtare


Komentet për Agjencia Kosovare e Mirëbesimit - AKM
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Agjencia Kosovare e Mirëbesimit - AKM

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in