Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Avokatura Azemi
Halit Azemi
Gjilan 60000
Kosovë
Tel: +377 (44 )-211-665
Fax: 0280-325-820
Halit Azemi
"Avokatura Azemi", nga Gjilani, kryen sherbime te ndryshme Ligjore/Ekonomike dhe Ju siguron mbrojtje dinjitoze te te drejtave Tuaja si ne lemine Juridike ashtu edhe ne ate Ekonomike si: Shkurorezime, Rregullim te Trashegimise, Ndarje te Pasurise, Bartje dhe Vertetim te Pronesise, Perpilim te Ankesave, Kundershtimeve dhe te gjitha llojeve te tjera te Mjeteve Juridike te Rregulta dhe te Jashtezakonshme si Revizione, Kerkesa per Perseritjen e Procedures, Kerkese per Mbrojtjen e Ligjshmerise, Kompenzime te Demeve Materiale dhe Jomateriale, Kompenzime te Demeve nga Aksidentet Automobilistike prane Kompanive te Sigurimeve ne Kosove dhe jashte saj.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Avokat


Komentet për Avokatura Azemi
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Avokatura Azemi

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in