Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Agjencioni Kosovar për Prona
http://www.kpaonline.org

Goleshi 2
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +381 (0)38 225 473
Fax: +381 (0)38 249 919
Zyret Qendrore të KPA-së
Agjencioni Kosovar për Prona ("KPA") është themeluar me 4 Mars 2006 me Rregulloren e UNMIK-ut 2006/10, si agjencion administrativ i pavarur sipas Kapitullit 11.2 të Strukturimit Institucional të Kosovës.
Ka mandatin të zgjidh kërkesat që rrjedhin nga konflikti i armatosur në mes të 27 Shkurtit 1998 dhe 20 Qershorit 1999 në lidhje me pronën e patundshme private, që përfshinë pronën bujqësore dhe komerciale - dhe ka tri funksione kryesore:
(a) pranimin, regjistrimin dhe ndihmën gjykatave për të zgjidhur kërkesat specifike për pronën e patundshme private;
(b) zbatimin vendimeve përfundimtare ligjore; dhe
(c) administrimin e pronave të zbrazëta.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Ente & Shërbime publike » Organizata & Agjencione Qeveritare


Komentet për Agjencioni Kosovar për Prona
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Agjencioni Kosovar për Prona

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in