Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


"AVOKATURA JASHARI"
Rr. "Mulla Idrizi", nr. 6
Gjilan 60000
Kosovë
Tel: +377 (0)44 312 627
Hamdi A. Jashari
"Avokatuara Jashari", nga Gjilani, funksionon qe nga viti 1992, dhe si e tille deri me sot ka kryer funksionin e vet si eshte me se miri dhe me shume suksese.

"Avokatura Jashari", nga Gjilani, kryen sherbime te ndryshme Ligjore/Ekonomike dhe Ju siguron mbrojtje dinjitoze te te drejtave Tuaja si ne lemine Juridike ashtu edhe ne ate Ekonomike si: Shkurorezime; Rregullim te Trashegimise; Ndarje te Pasurise; Bartje dhe Vertetim te Pronesise; Perpilim te Ankesave, Kundershtimeve dhe te gjitha llojeve te tjera te Mjeteve Juridike te Rregulta dhe te Jashtezakonshme si Revizione, Kerkesa per Perseritjen e Procedures, Kerkese per Mbrojtjen e Ligjshmerise; Kompenzime te Demeve Materiale dhe Jomateriale; Kompenzime te Demeve nga Aksidentet Automobilistike prane Kompanive te Sigurimeve ne Kosove dhe jashte saj; Regjistrim te Bizneseve; Ndryshime ne Biznes; Sherbime te Kontabilitetit; Sherbime Administrative si dhe bene ndermjetesime ne Shitblerjen e Paluajtshmerive.

Gjithashtu "Avokatura Jashari", udheheqe edhe procedurat ne Gjykata jashte Kosoves, e sidomos rastet e marrjes se pasurive (veturave, kamionave, autobuseve dhe te tjera) nga ana e ushtrise Jugosllave ne luften e fundit ne Kosove.

"Avokatura Jashari" ka edhe stafin/asistente (juriste) shume profesional ne lemite e lartecekura, qe tregon seriozitetin dhe cilesine e kesaj Avokature.

Pervec ketyre, ofrojme edhe sherbime te tjera qe i perkasin lemive te lartecekura, duke Ju siguruar korrektesi dhe sherbime shume efikase.

Nese vendosni te ndermerrni ndonje veprim juridik ne lidhje me rastet Tuaja, per ndihme, keshilla dhe kosnsultime profesionale, mund t’a kontaktoni "Avokaturen Jashari".

Ne gjindemi ne Gjilan, ne rrugen "Mulla Idrizi", nr.6, me saktesisht perballe Stacionit Policor ne Gjilan.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Avokat


Komentet për "AVOKATURA JASHARI"
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
"AVOKATURA JASHARI"

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in