Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Appdec
http://www.appdec.com

Rr. Bajram Curri nr.1
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: 038 227 606
Fax: 038 227 607
Appdec është një kompani inovative e përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë softuerik të rinjë, të përqendruar të ofrojnë zgjidhje, me përvojë dhe të përgjegjshëm, të cilët kanë pasion të madh për punën e tyre. Appdec ofron sherbimet profesionale softuerike të kategorizuara në: Zhvillimi Softuerik (Web, Windows, Mobile, CMS, etj.) Konsulencë Softuerike, Menaxhim të Projekteve Softuerike, Testim Profesional të Softuerëve, Integrim dhe Migrim të Softuerëve, Mirëmbajtje dhe Pëkrahje Softuerike, Dizajn dhe Administrim të bazave të të dhënave.

Gjithashtu, me staf të certifikuar dhe me eksperiencë, Appdec ofron një brez të plotë të trajnimeve në zhvillim softuerik dhe baza të të dhënave. Perveç këture Appdec ka lansuar në shitje dhe është duke përgaditë disa produkte softuerike për tregun vendor dhe ndëkombetar.

Për më shumë informata vizitoni faqen e internetit.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Edukim & Trajnim » Kurse & Trajnime kompjuterike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Konsulent Kompjuterësh
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Siguri te Rrjetave & te Dhënave
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Softuer & Programe aplikative
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion » Web Design


Komentet për Appdec
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Appdec

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in