Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


ELSIG
http://www.kselsig.com

Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Kosovë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008 pasi që është pajisur me licencë nga Organi rregullativ ligjvënës për kompanitë e sigurimeve, Banka Qendrore e Kosovës (Numri i licencës 021). Subjekti është regjistruar në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë me numër të biznesit 70490986. Produktet tona jan; Sigurimi i Shendetit, Sigurimi i Përsonave, Sigurimi i Garancioneve, Sigurimi i Pergjegjesise, Sigurimi i Pasurisë, Sigurimi i Automjeteve, Sigurimi KASKO

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Shërbime konsulente për biznese
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Shërbime për viza & Emigrim
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Sigurime fizike
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Sigurime shëndetësore
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Sigurime Sociale & Pensionale
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Sigurime te automjeteve


Komentet për ELSIG
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
ELSIG

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in