Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


COMAX
http://www.comaxi.com

Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: +386 (0)49 468 490
Sead Shehu
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit, ndërmarrje tani më e drejtuar kah investimet në tregun e Kosovës. Ne specializojmë në shfrytëzimin e resurseve vendore për të ofruar zgjidhje inovative në mënyrë që të tërheqim kapitalin e jashtëm, duke punuar së bashku me partnerët tanë ndërkombëtar për gjenerim dhe implementim të projekteve të ndryshme investuese dhe zhvillimore në Kosovë. Brenda disa viteve, ne kemi krijuar reputacion shumë të mirë duke ofruar shërbime me standarde më të larta profesionale dhe etike kompanive dhe ndërmarrjeve të ndryshme, organizatave joqeveritare dhe individëve të ndryshëm në Kosovë.

Punonjësit tanë, si dhe grupi ynë i konsulentëve kombëtar janë profesionistë të ndërmarrësisë, të bashkuar me ekspertë ndërkombëtar të cilët specializojnë në planifikim, menaxhim dhe administrim biznesi, zhvillim dhe menaxhim të projekteve, marketing, hulumtime të tregut, përkujdesje ndaj konsumatorit, analizë financiare, resurse njerëzore, zhvillim të ndërmarrjeve dhe ri-organizim të tyre, krijim të programeve të teknologjisë informative, etj. Ky grup i ekspertëve janë individë dinamikë të cilët në vazhdimësi janë të hapur për të mësuar dhe janë aktivisht të kyçur në zhvillimet dhe trendët më të reja ekonomike në Kosovë, rajon dhe në botë

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Edukim & Trajnim » Shkolla & Kurse Profesionale
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Agjenci auditimi
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Hulumtime & Analiza tregu
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Konsulent financiar
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente » Shërbime konsulente për biznese


Komentet për COMAX
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
COMAX

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in