Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Central Air Sistem
http://www.central-sistemair.biz

Prishtinë
Prishtinë
Kosovë
Tel: +41 91 863 26 57
Central Air Sistem
   
Bëjmë shitje e sistemit qendror të thithjes së pluhurit (shtëpi private, banesa, hotele, zyre etj).
ç’është sistemi qendror i thithjes së pluhurit?
Sisitemi qendrorë i thithjes së pluhurit konsiston në një thithëse qendrore të vendosur në lokalet shërbyese, e lidhur me një rrjetë tubash te vendosura nën dysheme me një seri prizash thithëse të vendosura brenda në shtëpi.
Pluhurat e thithura me gypin fleksibël i cili kyçet në prizën thithëse kalojnë nëpërmes rrjetit tu tubave.
Kështu të gjitha pluhurat barten në thithësen qendrore, në mënyrë praktike dhe të shpejtë. Duke i falënderuar një rrjete dalëse të vendosur afër thithëses qendrore mikropluhurat e thithura përcillen jashtë duke garantuar kështu pastërti (higjienë) maksimale.
Kur mund të instalohet Sistemi qendror i thithjes se pluhurit?
Zakonisht Sistemi qendror i thithjes se pluhurit instalohet gjatë ristrukturimit të objektit ndërtimor apo ne fazën e ndërtimit, pasiqë rrjeta e tubave duhet te jetë e vendosur nën dysheme

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Elektrikë & Elektronikë » Material & Pajisje elektrike
Elektrikë & Elektronikë » Teknikë e bardhë
Shtëpi & Kopsht » Pajisje tjera shtëpiake


Komentet për Central Air Sistem
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Central Air Sistem

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in