Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Grupi per Studime Mjekesore dhe Ekologjike
http://www.gsmesite.org

Gustav Mayer A1/5
Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: 038 226 412
Blin Nagavci
Grupi për Studime Mjekësore dhe Ekologjike është organizatë me karakter hulumtues dhe lobues misioni i së cilës është që të përkrahë dhe avansojë vlerat e Mjekësisë dhe Ekologjisë moderne.

Grupi për Studime Mjekësore dhe Ekologjike ka për qëllim rritjen e vetëdijës mbi politikat publike, kërkesat dhe avansimet që sistemi shëndetësor i Kosovës ka nevojë, në përputhje me formën moderne të kujdesit së shtetit ndaj qytetarit.

Duke pasur parasysh që çdo qytetar ka të drejtë për një kujdes shëndetësor të duhur dhe pa diskriminim. Grupi për Studime Mjekësore dhe Ekologjike kërkon që të avansojë sistemin shëndetësor dhe të përmirësojë kualitetin e jetës dhe të arrijë një gjendje ku të gjithë njerëzit do të kenë qasje në një kujdes shëndetësor më profesional dhe më kualitativ ku pacienti është pjesëmarrës aktiv në trajtimin e tij dhe të drejtat e pacientit do të respektohen.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Shëndet & Mjekësi » Asociacione & Organizata
Shëndet & Mjekësi » Institucione shëndetësore


Komentet për Grupi per Studime Mjekesore dhe Ekologjike
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Grupi per Studime Mjekesore dhe Ekologjike

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in