Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Fakulteti i shkencave matematiko-natyrore - Universiteti i Prishtinës
http://www.uni-pr.edu/up/?cid=1,89

Prishtinë 10000
Kosovë
Tel: 038 549 872; 038 549 873;
Studimet e shkencave të natyrës dhe matematikës (biologji, fizikë, kimi dhe matematikë) në Prishtinë kanë filluar në vitin akademik 1060/61, në kuadër të Fakultetit Filozofik dhe në vitin 1971 formohet Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore ku sot organizohen studime të rregullta dhe me korrespodencë në pesë katedra:

* Fizikë
* Matematikë
* Biologji
* Kimi
* Gjeografi


Fakulteti ka 25 laboratorë dhe kabinete të shpërndara nëpër departamente si vijon: 11 në Departamentin e Biologjisë, 6 në Departamentin e Fizikës, 6 në Departamentin e Kimisë, kabineti i informatikës, kabineti i hartografisë dhe kabineti i gjuhëve të huaja. Secili departament ka bibliotekë dhe rrjetin e internetit. Në procesin mësimorë dhe hulumtues shkencorë janë të angazhuar 97 mësimdhënës dhe asistentë në marrëdhënie të rregullt pune dhe 38 mësimdhënës dhe asistentë me punë plotësuese.

Ky listim shfaqet në këto kategori:
Edukim & Trajnim » Fakultete


Komentet për Fakulteti i shkencave matematiko-natyrore - Universiteti i Prishtinës
Komente: 0
Vlerësimi i përgjithshem: 0.00 nga 10.0
Nuk ka asnjë koment për
Fakulteti i shkencave matematiko-natyrore - Universiteti i Prishtinës

Dëshironi të vendosni komentin tuaj për këtë listim? Vendosja e komentit është po aq e lehtë sa edhe klikimi mbi linkun përfundi. Në mënyrë që te leni një koment, ju duhet të keni një llogari të hapur. Krijimi i një llogarie është falas dhe një proces i thjeshtë, që zgjatë vetëm disa sekonda.

Shto komentin tuaj

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in