Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Art & Kulturë (39)
Diskoteka & Klube te natës, Artistë & Grupe artistësh, Kino & Teatër
Artizanate & Argjentari (25)
Orëtar, Dyqane aksesoresh & Bizhu, Dyqan Orësh
Automobil & Auto servis (136)
Autodiagnostika, Motoqikleta, Autolarje & Vullkanizer
 
Bujqësi & Blegtori & Peshkatari (29)
Plehera artificiale dhe farëra, Ferma shpezësh, Kultivimi i kermijeve
Edukim & Trajnim (101)
Shkolla baleti, Universitete, Material & Paisje për shkolla
Elektrikë & Elektronikë (112)
Prodhimtari, Alarme sigurimi & Videovëzhgimi, Pajisje për mbrojtje kundër zjarrit
 
Ente & Shërbime publike (117)
Policia, TMK, Zjarrëfikësit, Komunat e Kosovës, Shoqëri dhe Organizata fetare
Inxhinieri Mekanike & Metalurgji (106)
Ngjyra per hekur, alumin, etj., Vegla pune, Aparatura dhe aksesore mekanike
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion (270)
Konsulent Kompjuterësh, Telefona mobil (shitje & servisim), Softuer & Programe aplikative
 
Media & Shtyp (159)
Shtepi Botuese, Fotokopje, Vulëpunues
Modë & Përkujdesje (49)
Estetikë & Përkujdesje, Higjienë & Produkte higjienike, Sallone Ondulimi
Ndërtimtari & Konstruksion (293)
Inspektime & Kontrollime te cilësisë, Vegla pune, Prodhimi i Zhavorit & Asfaltit
 
Plastikë, Gomë & Materiale kimike (17)
Goma, Aparatura & Makineri, Tuba plastike
Shëndet & Mjekësi (127)
Ordinanca Ortopedike, Ordinanca Neurokirurgjike, Mjekësi Popullore
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente (197)
Gjykata, Hulumtime & Analiza tregu, Agjenci auditimi
 
Shtëpi & Kopsht (86)
Perde, Tepihë & Mbulesa, Pajisje tjera shtëpiake, Lulishte
Sport & Rekreacion (17)
Klube sportive, Body Building & Klube Fitnesi, Pishina
Tregti & Shitje (95)
Dyqane rrobash për fëmijë, Export - Import (Të përgjithshme), Dyqane këpucësh
 
Udhëtim & Turizëm (131)
Kompani avio-transportuese, Panaire, Hotele
Ushqim & Restorante (85)
Mish & Produkte mishi, Bare & Kafeteri, Pije alkoolike & Joalkoolike
 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in