Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Reklamoni Biznesin tuaj në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory

Kontakti: info[at]faqeteverdha.biz; 044 364 664; 049 234 746

Pozita 1: 
Dimensionet: 600x80px; 
Madhesia maksimale: 100kb 

Çmimi:
3 muaj=90 € (30 €/muaj)
6 muaj=150 €
(25 €/muaj)
12 muaj= 240 €
(20 €/muaj)          

Pozita 2:
Dimensionet: 150x100px;
Madhesia maksimale: 40kb

Çmimi:
6 muaj=40 € (6.66 €/muaj)
12 muaj=60 €
(5.00 €/muaj)

Pozita 3:
Dimensionet: 200x100px;
Madhesia maksimale: 70kb  

Çmimi:
6 muaj=50 € (8.33 €/muaj)
12 muaj=75 €
(6.25 €/muaj)

Pozita 4:
Dimensionet: 300x100px;
Madhesia maksimale: 100kb

Çmimi:
6 muaj=60 € (10.00 €/muaj)
12 muaj=90 €
(7.50 €/muaj) 

 

Flete te Verdha te Kosoves - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in