Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

LIDHNI WEB SAJTIN TUAJ ME FAQE TE VERDHA - KOSOVA BUSINESS DIRECTORY

Ju mund të zgjedhni njërin nga opcionet e mëposhtme për tu lidhur me ne.

Pasi te keni zgjedhur logon, banerin apo formen qe deshironi te shfaqet në faqet e ueb sajtit tuaj, vetëm kopjoni kodin HTML dhe vendoseni në faqet tuaja!

E re!

Dëshrioni që vizitoret e sajtit tuaj te kerkojnë informacione për biznese te ndryshme duke mos u larguar nga sajti juaj për asnjë moment, atëherë kopjoni kodin përfundi dhe vendoseni në faqet tuaja.

   Dimensionet: 720x495px

Shiqo një shembull si duket kjo.

http://www.kosoft-studio.com/index_kbd.htm

* Për ndryshime tjera ju lutemi na kontaktoni në webmaster[et]kosova-yp.com

 

Dimensionet: 285x80px
Madhësia: 3.69KB

Dimensionet: 200x55px
Madhësia: 3.17KB

Dimensionet: 150x40px
Madhësia: 2.35KB
Kërkim i shpejtë i bizneseve:
www.faqeteverdha.biz

Që forma të funksionoj në mënyrë të rregullt, nuk duhet të ndryshoni asgjë në kodin përfundi.
 

Kërkim i shpejtë i bizneseve:
Që forma të funksionoj në mënyrë të rregullt, nuk duhet të ndryshoni asgjë në kodin përfundi.
 

 

 

Flete te Verdha te Kosoves - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in